Periodiek Schenken

Ja, ik wil gebruik maken van dit belastingvoordeel

Schenkingsovereenkomst? Voordeel voor u en voor ons!

Het is mogelijk om uw giften volledig af te trekken van uw belastbaar inkomen*. Aan een schenking zijn geen fiscale minima of maxima verbonden, op voorwaarde dat u uw jaarlijkse gift laat vastleggen in een zogenaamde ‘schenkingsovereenkomst’. Hiermee legt u vast dat u minimaal 5 opeenvolgende jaren hetzelfde bedrag aan de Trombosestichting Nederland schenkt.

Voorwaarden periodieke schenking
Aan welke voorwaarden een periodieke schenking precies moet voldoen om in aanmerking te komen voor aftrek in uw jaarlijkse inkomstenbelasting, kunt u hier lezen.

Wilt u gebruik maken van dit belastingvoordeel? Lees hier meer of vraag direct het formulier aan!

* Rekenvoorbeeld bij een gift van € 250 per jaar:

• Indien u 52% van het bedrag kunt aftrekken, kost deze donatie u slechts € 120.
  • Indien u 42% van het bedrag kunt aftrekken, kost uw bijdrage in werkelijkheid € 145.
  • Indien u 30% van het bedrag kunt aftrekken, kost deze gift u daadwerkelijk € 175.

Ja, ik wil gebruik maken van dit belastingvoordeel

• Versturen
  • Privacy: De Trombosestichting Nederland gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om u te informeren over onze werkzaamheden of om uw steun te vragen. Lees onze volledige privacyverklaring.