fbpx

Bedrijven

Bedrijven kunnen de Trombosestichting steunen en zo bijdragen aan het financieren van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van trombose. Dit is hard nodig, want trombose is een van de belangrijkste doodsoorzaken in Nederland: 1 op de 4 mensen overlijdt aan de directe of indirecte gevolgen van de ziekte.

U kunt onze stichting op verschillende manieren steunen. Bijvoorbeeld door middel van een eenmalig of structureel donateurschap, het starten van een actie of een partnership.

Donateurschap

Een gift aan de Trombosestichting maakt echt het verschil in de kwaliteit van leven van trombose patiënten. Indien u wilt bijdragen aan onderzoek naar trombose, kunt u ervoor kiezen om eenmalig of structureel te doneren.

Een eenmalige zakelijke donatie kunt u natuurlijk ook eenvoudig en direct overmaken op IBAN: NL35 INGB 0000 3020 30 t.n.v. de Trombosestichting o.v.v. Zakelijke gift.

Een actie organiseren met uw bedrijf of duurzaam vieren?

Doet u liever iets actiefs of gezamenlijks? Doe dan mee aan een sportevenement en laat u / uw collega’s sponsoren of organiseer bijvoorbeeld een veiling ten bate van de Trombosestichting. In dat geval kunt u gebruik maken van ons actieplatform.

U kunt als bedrijf er ook voor kiezen om tijdens jubilea of een jaarlijks terugkerend evenement donaties te vragen in plaats van cadeaus. Zo zamelde E & R B.V. tijdens hun jaarlijkse haringparty geld in t.b.v. de Trombosestichting. En Edwin Rubens vroeg de genodigden voor de launch van zijn nieuwe bedrijf, de Channel Cencept Company, een donatie te doen aan de Trombosestichting.

Iets bijdragen met uw (web)winkel?

Heeft u een (web)winkel? In dat geval is het sympathiek doneren met bijvoorbeeld een percentage van elke aankoop of een vast bedrag per verkocht product. Of doe als Albert Heijn Vaassen en doe een emballageactie ten behoeve van de Trombosestichting.

Persoonlijk contact

Heeft u vragen over het steunen van de Trombosestichting als bedrijf? Neemt u dan contact op met Yen-li Busscher:

Telefoonnummer: 071-8700073
E-mail: y.busscher@trombosestichting.nl