De Trombosestichting zoekt tien enthousiaste ambassadeurs!

Iets voor u?

Organiseert u graag een activiteit op Wereld Trombose Dag? Of is het echt iets voor u om samen met een van onze ambassadeurs op de 50Plus Beurs te staan? Geeft u graag een presentatie aan een buurtvereniging over uw ervaringen rond trombose?

Dan zijn wij op zoek naar u!

Wij zoeken per direct tien ambassadeurs die ons huidige team van vijftien enthousiaste ambassadeurs kunnen versterken. Heeft u tijd en bent u gemotiveerd om bijvoorbeeld eens in de drie maanden (in overleg) iets voor de Trombosestichting te doen?

Stuur ons dan een e-mail met uw contactgegevens (incl. telefoonnummer) naar tsn@trombosestichting.nl o.v.v. ‘ambassadeur Trombosestichting’. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op en bespreken graag met u of ú een van de nieuwe ambassadeurs van de Trombosestichting wordt!