fbpx

Hoe blijft u in beweging in coronatijd?

22 april 2020

Bewegen is altijd belangrijk en draagt bij aan het voorkomen van trombose. In deze tijd is dat best een uitdaging, aangezien we zoveel mogelijk thuis moeten blijven. In ons gedrukte magazine willen we graag een paar mensen aan het woord laten over hoe zij in beweging blijven. Lijkt het u leuk om te vertellen hoe u in beweging blijft, laat het ons dan weten.

Als u graag in ons magazine wilt vertellen hoe u nu in beweging blijft, stuurt u dan een e-mail naar tsn@trombosestichting.nl o.v.v. “in beweging” met de volgende informatie:

  • Uw naam
  • Uw adresgegevens
  • Uw leeftijd
  • Hoe blijft u in beweging?
  • Een foto

Uit de inzendingen kiezen wij een paar verhalen die we plaatsen in ons magazine. In dat geval komt er een fotograaf bij u thuis om (op gepaste afstand) een mooie foto van u te maken en onze redacteur zal u bellen voor een kort interview.

Ons gedrukte magazine verschijnt drie keer per jaar. Elke keer behandelen we een thema. De laatste keer was dit bijvoorbeeld oogtrombose.
Het thema van het eerstvolgende magazine wordt trombose in coronatijd.

Draag bij in de strijd tegen corona!

De helft van de coronapatiënten op de IC ontwikkelt trombose. Hun vooruitzichten zijn somber, zij hebben een grotere kans te overlijden. Helpt u mee? Steun baanbrekend onderzoek naar betere behandeling van coronapatiënten. Met uw donatie vandaag helpt u om snel meer te weten komen over een ziekte, waarvan we nu nog zo weinig weten. Zodat artsen ernstige zieke coronapatiënten beter kunnen behandelen.

Doneer vandaag nog!