fbpx
cyberpoli

1 mei 2019

De cyberpoli – voor kinderen met trombose

De Cyberpoli is een digitaal informatieplatform en ontmoetingsplaats voor kinderen en jongeren met een beperking en/of chronische aandoening. Mede dankzij de steun van onze donateurs komt hier binnenkort een apart onderdeel voor kinderen met trombose.

Kinderen met trombose

Nu wordt er een speciale interactieve online-poli ontwikkeld met informatie voor kinderen met een trombose. Het zal een speciaal onderdeel worden op de Cyberpoli en wordt ontwikkeld samen met stichting Artsen voor Kinderen.
Alle informatie komt landelijk ter beschikking voor kinderen, ouders, leerkrachten en andere hulpverleners.

Online vragen

Een team van experts geworven uit (academische) en gespecialiseerde ziekenhuizen zal ‘online’ vragen beantwoorden van kinderen, ouders en andere direct belanghebbenden over de achtergrond en behandeling van trombose. Dit speciale onderdeel op de cyberpoli wordt mede mogelijk gemaakt door steun van onze donateurs alsmede door een bijdrage van stichting Theia, een innovatiefonds van Zilveren Kruis.

Naar de cyberpoli

De cyberpoli in één minuut

 

Lars (8 jaar) kreeg trombose

Misschien denkt u dat trombose alleen oudere mensen treft. Helaas is dat niet zo. Trombose kan iedereen overkomen. Neem Lars Broersma, hij was pas 8 jaar toen hij trombose in zijn hoofd kreeg. Dagenlang had hij ernstige hoofdpijn.

Lees hier het verhaal van Lars.