Wilt u ook uw tromboseverhaal delen?

Voor onze mailings en onze digitale nieuwsbrieven zijn wij regelmatig op zoek naar mensen die hun verhaal willen vertellen. Lijkt het u leuk om uw verhaal te delen in één van onze uitingen, meld u dan nu aan.

We gebruiken de persoonlijke verhalen voor verschillende uitingen:

• Onze digitale nieuwsbrief, die elke maand verschijnt.
  • Een fondsenwervende mailing, die we per post versturen.
  • En soms ook voor een campagne of een advertentie.

Als u meewerkt aan één van onze uitingen, wordt uw verhaal ook gedeeld via onze website en onze social media kanalen. Hierbij wordt ook altijd een foto van u geplaatst. Wij vragen u dan ook toestemming te geven voor het gebruik van uw foto voordat we uw verhaal plaatsen.

Helaas kunnen we niet van tevoren aangeven of we uw verhaal kunnen gebruiken en zo ja, voor welke uiting. Dat heeft vooral te maken met de verscheidenheid aan verhalen en ook de hoeveelheid verhalen die we kunnen publiceren.

Als u uw verhaal en uw foto wilt delen, stuurt u ons dan de volgende gegevens:

• Uw persoonlijke gegevens: uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en uw leeftijd

En uw antwoorden op de volgende vragen:

• Wanneer heeft u trombose gekregen? En hoe heeft u dat ontdekt?
  • Hoe verliep uw behandeling?
  • Wat was / is de impact van trombose op uw leven?
  • Zijn er dingen veranderd ten opzichte van de periode voor uw trombose?
  • Zijn er eventueel nog andere dingen die u wilt vertellen?
  • Wat betekent het werk van de Trombosestichting voor u?

Wij ontvangen uw verhaal graag vergezeld van een foto via tsn@trombosestichting.nl, o.v.v. onderwerp “verhaal delen”.

Zodra wij uw verhaal kunnen plaatsen nemen wij contact met u op.