Postcode Loterij

Wist u dat u mee kunt spelen met de Nederlandse Postcode Loterij en daarmee direct de Trombosestichting kunt steunen?

Uniek aan de Postcode Loterij is dat u zelf kunt bepalen voor welk goed doel en bijzonder project u meespeelt. Ook de Trombosestichting kunt u steunen door mee te spelen met één of meer loten van de Postcodeloterij. De helft van uw inleg komt dan direct ten goede aan het werk van de Trombosestichting én u maakt tegelijk elke week kans op fantastische prijzen van de Postcode Loterij.

Als u meespeelt maakt u maandelijks kans op tienduizenden prijzen zoals een stedentrip, een vakantie naar keuze of geldbedragen oplopend tot € 100.000,-.

Speel mee!

Algemene informatie over de Nederlandse Postcode Loterij vindt u op www.postcodeloterij.nl.