fbpx

4 september 2017

Zeewolfkebabs met oregano en citroen

Zeewolfkebabs met oregano en citroen voor 4 personen

Zeewolfkebabs met oregano

 

Ingrediënten

600 g zeewolffilet
½ dl olijfolie
1 tl oregano
sap van 1 citroen
1 tl (grof) zeezout
½ tl versgemalen zwarte peperkorrels

Bereidingswijze

  1. Snijd de zeewolffilet in stukjes van 2 cm2
  2. Meng de rest van de ingrediënten in een kom en doe de zeewolf erbij.
  3. Meng alles goed door elkaar en laat 20 minuten marineren bij kamertemperatuur.
  4. Zet 8-10 satéprikkers in een glas lauw water.
  5. Prik drie stukjes zeewolf op de prikkers en gril ze 2-3 minuten aan elke kant (onder de grill of op de barbecue).
  6. Keer ze om als ze bruin zijn.
  7. Serveer direct met salade en stokbrood.

Eet smakelijk! 

Dit gerecht bevat per persoon:

Vitamine K 8,41 mcg
Kcal 246
Vet 17,1 g
Eiwit 22,3 g

 

Wil je meer recepten?


Bestel hier het Vitamine K Kookboek