fbpx

5 juli 2019

Doe mee aan de Vlietloop

De Vlietloop en de Trombosestichting slaan ook in 2019 de handen ineen. Samen zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor trombose onderzoek.

Meer dan 2 miljoen Nederlanders slikken ‘bloedverdunners’. Dat doen ze omdat zij trombose hebben gehad óf om trombose te voorkomen. Dit heeft een enorme impact op de kwaliteit van hun leven. Samen met de Vlietloop zet de Trombosestichting zich in voor meer onderzoek naar een snellere, betere diagnose van trombose en ook een veiliger behandeling.

Bent u een hardloper en vindt u het ook belangrijk dat er onderzoek wordt gedaan naar de behandeling van trombose? Maak dan een actie aan en laat u sponsoren voor uw prestatie. U kunt natuurlijk ook een ‘gewone’ donatie doen via de actie pagina.  Wij zijn blij met alle giften, groot én klein.

De Trombosestichting krijgt geen subsidie van de overheid. De samenwerking met de Vlietloop is voor ons dan ook een flinke steun in de rug.

Wilt u zich ook inschrijven?

  1. Schrijf u in via de website van de Vlietloop https://www.vlietloop.nl/
  2. Maak een actie aan op onze actie website: https://actie.trombosestichting.nl/
  3. Vraag familie, vrienden, kennissen en collega’s u te sponsoren voor uw prestatie.
  4. Als uw actie meer dan 50 euro opbrengt, krijgt u een paar unieke Trombosestichting sokken. Als uw actie meer dan 100 euro opbrengt, krijgt u een Trombosestichting hardloopshirt.

Bent u geen hardloper, maar wilt u toch iets doen? Steunt u dan het team van de Trombosestichting met een donatie.
Alvast heel erg bedankt voor uw sportieve steun!

Kom in actie!