fbpx

Gratis Antistollingspas

Antistollingsmiddelen hebben een gebruiksaanwijzing die nauw moet worden opgevolgd. Met de gratis Antistollingspas van de Trombosestichting kunnen patiënten overal laten zien dat zij antistollingsmiddelen gebruiken. Niet alleen bij bezoek aan de huisarts, specialist of tandarts, maar bijvoorbeeld ook bij het ophalen van medicijnen in binnen- en buitenland of bij een bezoek aan de pedicure, mondhygiënist, fysiotherapeut enz.

De Antistollingspas is geschikt voor gebruikers van alle soorten antistollingsmiddelen en heeft de grootte van een bankpas. De Trombosestichting adviseert patiënten de pas altijd bij zich te dragen, bijvoorbeeld bij het rijbewijs of identiteitsbewijs, zodat artsen ook in geval van nood dan kunnen zien dat zij antistollingsmiddelen gebruiken.

Gebruikt u antistollingsmiddelen? Vraag dan gratis de Antistollingspas aan!

Met de pas kunt u overal ter wereld laten zien dat u bloedverdunners gebruikt. Dit is belangrijk, want met de gegevens op uw Antistollingspas kunnen uw behandelaars beter inspelen op uw medische situatie. Dit verkleint de kans op vervelende gevolgen van uw bloedverdunnergebruik.

Vraag gratis aan