1 december 2022

Heeft u een vraag over (het gebruik van) antistollingsmiddelen?

Ruim 10 jaar geleden werden de zogenaamde DOAC’s geïntroduceerd. Dit zijn antistollingsmiddelen, waarmee u niet gecontroleerd hoeft te worden bij de trombosedienst. Dit is een groot voordeel, maar levert ook problemen op. Want waar kunt u terecht met uw vragen over antistollingsmiddelen? In de eerste instantie bij uw behandelend arts. Maar in de praktijk blijkt dat mensen toch nog met veel vragen zitten en het lastig vinden om hiervoor steeds contact op te nemen met hun arts.

Daarom maakt de Trombosestichting een website waar zoveel mogelijk informatie over antistollingsmiddelen verzameld wordt. Wij verwachten dat de website medio 2023 live gaat. U krijgt natuurlijk bericht van ons als het zover is.

Laat uw vraag weten via tsn@trombosestichting.nl o.v.v. ‘Vraag over antistollingsmiddelen’, dan zorgen wij ervoor dat deze op de nieuwe website wordt beantwoord.