Draag bij in de strijd tegen Corona

Draag bij in de strijd tegen Corona

Trombose & Corona

De helft van de coronapatiënten op de IC ontwikkelt trombose. Hun vooruitzichten zijn somber, zij hebben een grotere kans te overlijden. Helpt u mee? Steun baanbrekend onderzoek naar betere behandeling van coronapatiënten.

Mensen kunnen één tot veertien dagen besmet zijn met het virus voordat ze symptomen krijgen. De meestvoorkomende symptomen van de ziekte door het nieuwe coronavirus zijn koorts, vermoeidheid en droge hoest. De meeste mensen (ongeveer 80%) herstellen zonder speciale medische behandeling. In een deel van de gevallen kan de ziekte ernstiger en zelfs dodelijk zijn. Mensen van 70 jaar en mensen met een kwetsbare gezondheid lopen meer kans om ernstig ziek te worden. Lees hieronder meer informatie.

Steun baanbrekend onderzoek naar trombose & corona

Laatste corona nieuws

Preventief bloedverdunners bij corona en hoog tromboserisico

.

Lees verder

Betere behandeling van coronapatiënten mogelijk

.

Lees verder

Trombose & Corona

Coronavirus: wie loopt er risico

We weten nog weinig over welk risico mensen lopen die trombose hebben gehad, of die antistollingsmiddelen gebruiken.

Lees verder
Trombose en Corona Trombose en Corona Trombose en Corona

De impact van corona op ons werk

We moeten nog tot minstens 28 april zo veel mogelijk thuis blijven. Dit heeft grote consequenties voor u, voor ons en voor iedereen. Wij hopen van harte dat het goed met u gaat.

Lees verder

Trombose en het coronavirus

Wij krijgen veel vragen over het coronavirus. Mogelijk heeft u ook vragen. Helaas kunnen wij geen persoonlijk, medisch advies geven. Graag geven we u wel meer informatie.

Meer informatie