Stel uw vraag

De Trombosestichting ontvangt dagelijks vele vragen over trombose. Deze vragen beantwoorden we via email of telefoon, en gebruiken we ook om de informatie op onze website zo compleet mogelijk te houden.

Heeft u ook een vraag of wilt u meer informatie over een trombosegerelateerd onderwerp?  In onze volgende elektronische nieuwsbrieven willen we graag telkens één van deze vragen behandelen en beantwoorden, bijvoorbeeld door ze voor te leggen aan een arts of onderzoeker.

Wilt u graag dat wij uw vraag behandelen in deze rubriek?  Stuur dan een email met uw vraag naar tsn@trombosestichting.nl, o.v.v. “Rubriek stel uw vraag”. Uw vraag zal dus niet per email beantwoord worden, maar dienen als input voor de rubriek “Stel uw vraag”. Mogelijk ziet u uw vraag dan terug in één van onze volgende elektronische nieuwsbrieven!