Oproep aan patiënten met diep-veneuze trombose of longembolie

Dagelijks ontvangen wij veel e-mails van mensen, die diep-veneuze trombose (DVT) of longembolie (LE) hebben of hebben gehad, zoals een trombosebeen of -arm, longembolie of sinustrombose.

Trombosepanel

Naar aanleiding hiervan hebben wij besloten het Trombosepanel op te richten. Met het Trombosepanel kunnen wij gericht nog meer meningen en ervaringen verzamelen over trombose en leven met trombose. Als lid van het Trombosepanel vult u een aantal keer per jaar een vragenlijst in over diep-veneuze trombose of longembolie. Met deze kennis weten we meer van de impact die diep-veneuze trombose of longembolie heeft op mensen. Deze kennis gebruiken we om de zorg voor mensen met trombose te verbeteren, bijvoorbeeld door het opzetten van projecten en onderzoek gericht op de aanpak van de problemen waar mensen met een trombose tegenaan lopen.

Doet u mee?

Heeft u diep-veneuze trombose of longembolie gehad, bijvoorbeeld in uw benen, buik, armen of longen? En wilt u graag uw ervaringen en mening delen over allerlei zaken die met de zorg voor diep-veneuze trombose te maken hebben? Meld u dan aan via onderstaande link!

Ja, ik meld me aan