Subsidieronde 2021

De Trombosestichting Nederland organiseert in 2021 een subsidieronde voor onderzoeksprojecten op het gebied van trombose. Onderzoeksprojecten moeten betrekking hebben op één of meer structurele problemen gerelateerd aan oorzaken, preventie en bestrijding van trombose.

Vooraanmeldingen voor subsidieaanvragen moeten uiterlijk vrijdag 8 januari 2021 vóór 09.00 uur zijn ontvangen door de Trombosestichting Nederland. (De eerdere deadline van dinsdag 5 januari is i.v.m. de lockdown een aantal dagen uitgesteld). De Trombosestichting Nederland neemt uitsluitend aanvragen in behandeling tot een maximumbedrag van € 250.000,- en een maximumduur van 4 jaar.

(Onderstaand formulier heeft de nieuwe deadline, formulieren met de oude deadline mogen ook worden ingediend).

Formulier vooraanvraag 2021
Algemene richtlijnen aanvragen subsidie wetenschappelijk onderzoek ronde 2021
Subsidievoorwaarden ronde 2021

Voor vragen of overige informatie kunt u contact opnemen met:
Email: onderzoek@trombosestichting.nl
Telefoon: 071-5617717 (op werkdagen tussen 09.00u en 16.00u)