Prettige kerstdagen! 🎄

22 december 2020

Het team van de Trombosestichting wenst u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

We kijken terug op een bewogen jaar: er is niemand die niet getroffen is door de coronapandemie. In het beste geval zijn we ‘slechts’ beperkt in onze vrijheden, maar velen van ons, van u, zijn ook op andere manieren geraakt. Geliefden werden ziek of nog erger. Mensen maken zich terecht zorgen om hun gezondheid. En, als je al trombose hebt of risico loopt op trombose, ben je dan vatbaarder voor corona? Daar zijn gelukkig geen aanwijzingen voor, maar we blijven voorzichtig.

Dankzij mensen zoals u konden wij toch ons werk blijven doen: voorlichting geven én vooral ook wetenschappelijk onderzoek financieren. Naar het verband tussen corona en trombose, maar ook het ‘gewone’ trombose onderzoek kon gelukkig doorgaan.

Leest u graag meer over de onderzoeken die we met steun van onze donateurs kan financieren? Bekijk hier de onderzoeken.

Ik wens u alle goeds, ook namens mijn collega’s,

Stans van Egmond,

Directeur Trombosestichting Nederland