Bereikbaarheid Trombosestichting

In verband met de maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus in te dammen is de Trombosestichting tot ten minste 28 april verminderd bereikbaar. We raden u aan ons de komende periode vooral per email te benaderen, via het e-mailadres tsn@trombosestichting.nl. Voor dringende gevallen zijn we op werkdagen wel telefonisch bereikbaar tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Het kan langer duren voordat u antwoord van ons krijgt. Ook kan het verwerken van gegevens meer tijd kosten. Daardoor kan de levertijd van de Antistollingspas oplopen. Wij vragen hiervoor u begrip.

Voor actuele informatie over het coronavirus verwijzen we u naar de website van het RIVM. U kunt ook het speciale informatienummer van het RIVM bellen: 0800-1351.