Ontwerpwedstrijd

Scoor met uw sok!

Stap in de voetsporen van topontwerper Bas Kosters. Hij ontwierp in 2018 ‘onze’ sok voor Wereld Trombosedag. We willen met grote stappen naar een wereld zonder tromboseleed. Met de jaarlijkse sokkenactie kunnen mensen ons zichtbaar (en tastbaar, want de opbrengst gaat naar onderzoek) steunen. Maakt u hét ontwerp voor 2019? Download hier het blanco ontwerp. 

Tips

1. Maak een ontwerp dat past bij het doel. Bas Kosters liet zich bijvoorbeeld inspireren door bloedvaten
2. Gebruik maximaal 5 kleuren.
3. Maak het ontwerp niet te gedetailleerd, omdat dit lastig te produceren is

Hoe werkt het?

Een jury selecteert de 10 beste inzendingen. Op de website kan daarna iedereen stemmen. Het winnende ontwerp lanceren we 13 oktober 2019. U kunt de pagina per post opsturen, maar per e-mail kan natuurlijk ook. We vinden het leuk om uw verhaal bij het ontwerp te lezen (max. 200 woorden). De ontwerpen moeten uiterlijk 26 april bij ons binnen zijn. Adres: Postbus 100, 2500 AC Voorschoten of e-mail: tsn@trombosestichting.nl

Voorwaarden

Door het meedoen aan deze wedstrijd doet u afstand van uw rechten op het ontwerp. De Trombosestichting mag alle ontwerpen gebruiken voor gebruik in communicatiemiddelen en producten zoals de sok.  U geeft toestemming om het ontwerp op de site te tonen, met vermelding van uw naam.

Download hier het patroon


De sokken van Bas Kosters zijn nog te koop via de webshop.