Ontwerp uw eigen sok

Unieke kans om uw eigen sok te laten maken! Stap in de voetsporen van topontwerper Bas Kosters. Hij ontwierp in 2018 de trombose sok voor Wereld Trombose Dag.

In het kader van ons 45-jarig jubileum, willen we u dit keer uitnodigen uw eigen sok te ontwerpen. De opbrengst van de sokken komt ten goede aan het trombose onderzoek.

Hoe werkt het?

Via dit formulier kunt u uw eigen blanco patroon aanvragen. Met het blanco patroon kunt u zelf of samen met uw (klein) kinderen uw eigen trombose sok ontwerpen.

Vraag het patroon aan

Stuurt u het ontwerp voor 26 april naar ons op. We gaan met een jury de beste 10 inzendingen selecteren.

De 10 beste ontwerpen komen op onze speciale actiepagina waar mensen kunnen stemmen op het mooiste ontwerp. Het ontwerp met de meeste stemmen zal worden geproduceerd en uiteindelijk te koop aangeboden via de webshop.

Tips voor het ontwerp
1. Maak een ontwerp dat past bij het doel. Bas Kosters liet zich bijvoorbeeld inspireren door bloedvaten
2. Gebruik maximaal 5 kleuren.
3. Maak het ontwerp niet te gedetailleerd, omdat dit lastig te produceren is

Ja, ik doe mee

Wij wensen u veel plezier met het maken van uw ontwerp!

Voorwaarden

Door het meedoen aan deze wedstrijd doet u afstand van uw rechten op het ontwerp. De Trombosestichting mag alle ontwerpen gebruiken voor gebruik in communicatiemiddelen en producten zoals de sok.  U geeft toestemming om het ontwerp op de site te tonen, met vermelding van uw naam.