De winnaar is bekend

Wat was het ontzettend spannend welk ontwerp zou winnen. Op het nippertje hebben de sokken van Robin Marks met 768 stemmen gewonnen! Bekijk hier de einduitslag

De sokken van Robin worden de komende maanden geproduceerd en zullen tijdens een feestelijke bijeenkomst rond Wereld Trombose Dag worden gepresenteerd.

U krijgt de unieke kans om deze alvast te bestellen zodat u ze straks als eerste in huis hebt. De sokken worden in een beperkte oplage geproduceerd, dus wees er snel bij.

Bestel de sokken

Reactie van Robin:

Begin dit jaar ben ik op de spoedeisende hulp terecht gekomen en bleek ik longembolieën te hebben wat een grote indruk op mij heeft achtergelaten. Op deze manier ben ik in contact gekomen met de trombosestichting. De ontwerpwedstrijd is voor mij een manier om iets terug te doen voor de stichting en een streep te zetten achter een wat moeilijke periode.

Ik hoop dat mensen met trombose zich gesteund voelen door mijn sok en pret beleven aan het vrolijke design.

Bestel nu alvast de sokken

Met de aankoop van deze sokken, steunt u het onderzoek naar trombose. De sokken worden in de week voor Wereld Trombose Dag (13 oktober) geleverd.

Bestel de sokken