Cadeautip voor Kerst

Wij hebben dé cadeautip voor Kerst. Bent u nog op zoek naar een verrassend kerstcadeau? Geef dan de Trombosestichting sokken! Met de aankoop van deze sokken draagt u bij aan trombose onderzoek. De sokken zijn ontworpen door de 19-jarige Robin Marks, die zelf meerdere longembolieën heeft gehad. Eerder dit jaar deed ze mee aan onze ontwerpwedstrijd, waar haar ontwerp werd uitgekozen.

Robin Marks ontwerp

Begin dit jaar ben ik op de spoedeisende hulp terecht gekomen en bleek ik longembolieën te hebben wat een grote indruk op mij heeft achtergelaten. Op deze manier ben ik in contact gekomen met de Trombosestichting. De ontwerpwedstrijd is voor mij een manier om iets terug te doen voor de stichting en een streep te zetten achter een wat moeilijke periode.Lees hier verder…

Met de aankoop van deze sokken draagt u bij aan trombose onderzoek.

Zoekt u nog een leuk cadeau voor uw familie, vrienden, collega’s, iemand anders óf voor uzelf? Koopt u dan de Trombosestichting sokken: voor een warm gevoel, letterlijk én figuurlijk! De sokken zijn te bestellen via onze webwinkel.

Bestel de sokken