Doneer en ontvang een gratis paar sokken

Giving Tuesday

Steun de Trombosestichting en ontvang een leuke cadeautje!

In Nederland krijgen zo’n 30.000 mensen per jaar een diep veneuze trombose of een longembolie. De helft van deze patiënten houdt hier restklachten aan over, soms zeer ernstig: zij leven dagelijks met pijn, raken hun werk kwijt en belanden in een sociaal isolement. Dat moet stoppen. Sterker nog: U kunt hier iets aan doen!

Door bij te dragen aan de ontwikkeling van een revalidatieprogramma voor deze patiënten. Een programma waar nu geen geld voor is.

* Uw cadeautje ligt voor u klaar!
Als u nu de ontwikkeling van dit programma steunt met een donatie van € 5,- per maand (voor minimaal een jaar) of met een éénmalige gift van € 50,- of hoger, dan ontvangt u een leuk cadeautje. Een paar fraaie sokken. Speciaal ontworpen voor de Trombosestichting.

Doneer dus meteen. Uw Giving Tuesday gift is van harte welkom. Elke gift brengt een revalidatieprogramma voor deze patiënten dichterbij.

Ja, ik doneer graag

Alvast bedankt voor uw steun.