Donateur worden

Elke dag overlijden in Nederland 3 mensen aan de gevolgen van een trombose. Zoals aan een longembolie, een hartinfarct of een herseninfarct. En iedere dag krijgen ruim 100 Nederlanders een vorm van veneuze trombose. Zoals een trombosebeen of een longembolie. Van hen kampt 20 tot 50% met blijvende restverschijnselen in de vorm van een posttrombotisch syndroom.

De Trombosestichting zet zich in om een einde te maken aan al dit tromboseleed. Wij gaan voor een toekomst zonder trombose!

Help ons dus vandaag nog en word donateur!

Ja, ik geef maandelijks aan de Trombosestichting!

• €5
  • €10
  • €20Meest gekozen
  • €25
  • €30
  • €50
bv. 1234 AB

Als donateur van de Trombosestichting steunt u:

• de financiering van innovatief, hoopvol en vooral levensreddend wetenschappelijk onderzoek.
  • voorlichtingscampagnes om mensen te informeren over de oorzaken en symptomen van trombose.
  • onderwijs aan jonge artsen en wetenschappers.

Wat wij samen met u hopen te bereiken
De Trombosestichting ontvangt geen geld van de overheid. Willen we een einde maken aan het tromboseleed, dan móeten we het dus samen doen. Voor nu, voor straks, voor onze kinderen en kleinkinderen.